Talvisalo Traitors

Uutiset

Uusi kausi, uudet kujeet

II-divisioona on jo hyvässä vauhdissa. Talvisalo Traitors on jälleen mukana taistelemassa Savo-Karjalan herruudesta. Neljässä ensimmäisessä ottelussa Traitors on kärsinyt kolme tappiota ja ottanut yhden voiton.

Joukkueessa on paljon uutta, mutta sopivasti vanhaa ja tuttua. Katso Traitorsin sopimuspelaajat täältä! Myös kuluvan kauden sarjaohjelma  on nyt päivitetty Traitosin nettisivuille.  


Seuraavan kerran sarjapisteistä kamppaillaan Talvisalossa sunnuntaina 11.10. kello 19.30.


Tervetuloa kannustamaan Traitorsia!Voitolla jatkoon, tappiolla kesälomalle

Traitors sai nautiskella pudostuspelien ensimmäisessä kotiottelussa voitosta, kun joukkue voitti perjantai-iltana Diskoksen Talvisalossa maalein 6-3. 

Traitors oli perjantaina pakkovoiton edessä, sillä tappiolla edessä olisi ollut kesäloma. Nyt puolivälierien ratkaisu siirtyi sunnuntaina Jyväskylässä pelattavaan kolmanteen peliin, jonka voittaja jatkaa playoff-kevättä.

Pudotuspelihuumasta nautti Talvisalossa 350 katsojaa. Traitors kiittää kannustuksesta!


Jos tie ei vie sunnuntaina paikan päälle Jyväskylään, voi Traitorsia kannustaa kotisohvalta käsin kello 18.15 alkaen!

Pelin henki on sunnuntaina raaka: Voitolla jatkoon, tappiolla kesälomalle.
Tänään playoff-huumaa Talvisalossa!

Traitors kohtaa tänään Talvisalossa pudostuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa Jyväskylän Diskoksen.


Ottelu alkaa Talvisalossa kello 18.30.


Torstai-iltana Jyväskylässä pelattu ensimmäinen playoff-ottelu kääntyi Diskoksen voitoksi maalein 6-3 mielenkiintoisen tuomaritoiminnan avittamana.

Diskos iski kaksi viimeistä maaliaan tyhjiin, kun Traitors haki vimmatusti kavennusta.

Traitors-pelaajista maalin onnistuivat tekemään Eero Räisänen, Petja Summanen ja Matti Tiihonen.

Traitors on tänään pakkovoiton edessä, jos mielii jatkaa playoff-sarjaa sunnuntaina Jyväskylässä.


Tervetuloa Talvisaloon! Pudotuspelikevät käy kuumana!Nyt on playoff-aika!

II divisioonan runkosarjan viimeiset pelit pelattiin viime sunnuntaina. 

Traitors voitti viimeisessä pelissään Pieksämäen PiPSin maalein 12-5. PiPS jäi sarjan jumboksi voitettuaan runkosarjassa pelatuista 24 ottelusta vain neljä.

Traitors saa vastaansa playoffien ensimmäisellä kierroksella jyväskyläläisen Diskoksen. Ensimmäinen playoff-ottelu pelataan torstaina 26.2. Jyväskylässä kello 19.00 alkaen.

Talvisaloon saadaan playoff-huumaa heti perjantaina 27.2., jolloin Traitors ja Diskos kohtaavat kello 18.30 alkaen.


Playoffien ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon pääsee kahdella voitolla. Jos Savonlinnan pelin jälkeen voitot ovat Traitorsin ja Diskoksen kesken tasan, ratkaistaan paremmuus sunnuntaina 1.3. pelattavassa ottelussa Jyväskylässä.

Savo-Karjalan II divisioonan playoffeissa Traitors-Diskos-otteluparin lisäksi kohtaavat Warkis ja LL-89. Runkosarjan voittanut Joensuun Kiekkokopla ja toiseksi tullut Jyväskylän Riemu huilaavat ensimmäisen kierroksen. Puolivälierien voittajat jatkavat playoffeja Kiekkokoplaa ja Riemua vastaan.


Playoffit ovat täällä! Tervetuloa kannustamaan Traitors jatkoon perjantaina 27.2. kello 18.30!


Runkosarjan viimeinen kotipeli!

Traitors pelaa sunnuntaina II divisioonan runkosarjan viimeisen pelinsä kotona Talvisalossa Pieksämäen PiPSiä vastaan. 

Ottelu alkaa kello 17.00.

Traitors on jo varmistanut paikkansa II divisioonan Savo-Karjalan lohkon playoffeissa. Pudotuspelivastustaja selviää vasta sunnuntaina, jolloin Kiekkokopla ja Lapinlahden LL-89 pelaavat vastakkain. Traitors saa pudotuspeleissä vastaansa joko jyväskyläläisen Diskoksen tai LL-89:n.


Tervetuloa Talvisaloon!


Tänään Talvisalossa jääkiekon riemua!

Talvisalo Traitors nujersi perjantai-iltana Pieksämäellä PiPSin maalein 3-6. Erityisesti Traitorsin alivoimapelaaminen ilahdutti. PiPSin selkäranka katkaisiin kymmenen sekunnin sisällä syntyneillä kahdella alivoimamaalilla.


Hyvää virettä odotetaan myös tänään sunnuntai-illan myöhäiskamppailulta, jossa vastassa on sarjakakkonen Jyväskylästä. Traitors on jo varmistanut paikkansa II divisioonan playoff-peleissä. Traitors on tällä hetkellä runkosarjassa kuudentena. Sarjan 4.-6. sijoituksesta käydään vielä tiukkaa kamppailua. Viimeiset pelit ratkaisevat paitsi sijoituksen runkosarjassa, myös playoff-vastustajan ja kotiedun.


Traitors ja Riemu kohtaavat Talvisalossa kello 20.00.


Ottelu on Traitorsin toiseksi viimeinen ottelu runkosarjassa. II divisioonan runkosarja päättyy viikon päästä sunnuntaina, jolloin Traitorsin kotiluolaan saapuu Pieksämäen sarjajumbo PiPS.Tervetuloa Talvisaloon!


Tärkeistä pisteistä taistellaan taas Talvisalossa

Traitors jatkaa kauttaan tulevana viikonloppuna kahdella pelillä.

Perjantaina Traitors käväisee Warkiksen vieraana Varkaudessa. Varkaudessa pelataan tärkeä "kuuden pisteen" peli, sillä Traitors on tällä hetkellä kaksi pistettä Warkiksen takana. Voitto veisi savonlinnalaiset pisteen edelle. Warkis on sarjassa tällä hetkellä viidentenä, Traitors kuudentena.


Lauantaina Traitors vastustajakseen Talvisaloon Kontiolahden Kajan. Ottelu alkaa kello 17.00. Kaja on sarjassa seitsemäntenä, yhdeksän pistettä Traitorsin takana.

Runkosarjan kotipelejä on jäljellä enää kolme, nyt kannattaa tulla kannustamaan!


TERVETULOA!

Warkis vieraana ja yläpubi auki!

Traitors pelaa tänään Varkauden Warkista vastaan kello 19.00 alkaen Talvisalossa.

Perjantain paikalliskamppailun kunniaksi jäähallin yläpubi palvelee! 


TERVETULOA!

Warkis tulee kylään

Traitors tahkosi menneenä viikonloppuna vierasottelut Lieksassa ja Lapinlahdella. Hurtat taipuivat lauantaina Traitorsille maalein 1-4, LL-89 nujerrettiin jatkoajalla maalein 5-6.


Voittoputkelle toivotaan jatkoa perjantaina 30.1. kello 19, jolloin Talvisalossa Traitorsin haastaa Varkauden Warkis.


Tervetuloa kannustamaan!

Uusi vuosi alkoi rytinällä

Traitors otti vuoden ensimmäisestä kotipelistään lauantaina 3.1. 14-3-murskavoiton PiPSistä.

Traitorsin tehokkain pelaaja pieksämäkeläisiä vastaan oli Juho Nykänen, joka paukutteli myöhäisillan ottelussa tehot 4+3.


Traitors kohtaa tulevana lauantaina 10. tammikuuta kotikaukalossaan Joensuun Kiekkokoplan. Ottelu alkaa Talvisalossa kello 12.45.


TERVETULOA!